Βρείτε την δραστηριότητα που σας ταιριάζει

Απολαυστικές δραστηριότητες

Σας περιμένει μια σειρά από δραστηριότητες για να απολαύσετε κατά τη διαμονή σας στα διαμερίσματα Λουλαδάκη. Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε.
https://louladakis-apts.gr/wp-content/uploads/2016/05/louladakis_apartments_logo_sun_small.png

Εξερευνήστε το βυθό

Υποβρύχιο κολύμπι
Αυτή είναι η μέρα που θα ανακαλύψετε το όμορφο Κρητικό θαλάσσιο οικοσύστημα. Θα ενθουσιαστείτε από τις δραστηριότητες κολύμβησης καθοδηγούμενοι από επαγγελματίες που θα σας καθοδηγήσουν στον μαγικό θαλάσσιο κόσμο του νησιού μας. Αυτή είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Χαρείτε την φύση

Ιππασία
Απολαύστε όμορφες και συναρπαστικές ιππασίες στο μαγευτικό τοπίο. Οι συνεργάτες μας είναι εκπαιδευμένοι για να σας προσφέρουν την πιο ευχάριστη εμπειρία ιππασίας, που σας καθοδηγεί σε ήρεμα και ήσυχα δασικά μονοπάτια και όμορφες βόλτες στην παραλία κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.Αυτές ήταν οι απολύτως καλύτερες διακοπές που είχαμε ποτέ. Ψάχναμε για ένα καλό οικογενειακό ξενοδοχείο με πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και αυτό ακριβώς πήραμε!


https://louladakis-apts.gr/wp-content/uploads/2016/05/louladakis_apartments_logo_sun_small.png

Μοναδικότητα

Εκδρομή με σκάφος
Απολαύστε το πιο όμορφο ταξίδι με βάρκα της ζωής σας. Σας μεταφέρει σε μέρη που δεν μπορούν να φτάσουν άλλα μέσα ταξιδιού, το σκάφος μας σας δίνει τη χαρά να ανακαλύψετε υπέροχες σκηνές και τοποθεσίες που πολύ λίγοι έχουν επισκεφτεί ποτέ.


Louladakis Apartments