ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ

Φωτογραφίες

Υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό στα διαμερίσματα Λουλαδάκη. Είτε πρόκειται για την παραλία, τη θάλασσα ή απλές δραστηριότητες που θα κάνουν τη μέρα σας, μπορούμε να προετοιμάσουμε τα πάντα για εσάς και την οικογένειά σας.

Τα δωμάτια

Τα διαμερίσματα Λουλαδάκη είναι ένα μοντέρνο κτίριο που αποτελείται από είκοσι ένα (21) πλήρως επιπλωμένα στούντιο και τρία (3) όμορφα και ευρύχωρα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια, φίλους ή μεγάλες οικογένειες.
Όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και καλά εξοπλισμένα εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή για να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές.
Η τοποθεσία όπου είναι χτισμένα τα “Διαμερίσματα Λουλαδάκης” τα καθιστά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές λόγω της απομόνωσης που προσφέρουν, αλλά και για διακοπές φίλων, καθώς τα διαμερίσματα απέχουν μόλις 5 λεπτά από το χωριό Πλατανιάς που είναι το κέντρο της νυχτερινής ζωής του Νομού Χανίων.
Όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στο βουνό και τον επισκέπτη ανάλογα με τις απαιτήσεις του


Louladakis Apartments